Algemene voorwaarden

Koop u iets bij ons?
Dan gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden:

 

  • Koopt u gelijktijdig met een andere klant een product? Dat is natuurlijk vervelend. De persoon die de betaling als eerste heeft afgerond heeft in dat geval recht op het product. Mocht dit voor u het geval zijn, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan het betaalde bedrag terugstorten.
  • Wij verkopen enkel tweedehands producten. Soms kan het voorkomen dat een product beschadigd is. Lees daarom vóór aankoop goed de beschrijving van het artikel door. Indien er iets aan het product mankeert zal het vermeld staan in de beschrijving. U kunt indien gewenst voorafgaand aan uw bestelling op afspraak het product komen bekijken. Let wel; het product blijft gedurende deze tijd gewoon beschikbaar in onze webshop.
  • Indien u gebruik maakt van bezorging via PostNL, kunt ervan uitgaan dat wij de producten netjes en veilig verpakken. Verzenden blijft echter op uw eigen risico. Koopt u een breekbaar product, dan adviseren wij u om het zelf af te halen.
  • Koopt u een groter product dan in een doos past of zwaarder is dan 23 kg, dan kunt u gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Voor de tarieven kunt u contact met ons opnemen, dan maken wij een berekening op basis van duur en kilometers. U kunt het product uiteraard op afspraak zelf ophalen.
  • Indien u een product heeft gekocht in onze webshop, heeft u vanaf datum aankoop 10 dagen de tijd om uw product op te halen. Haalt u dit niet, neem dan even contact met ons op. Heeft u het product na 10 dagen nog niet opgehaald dan wordt er een toeslag van €1,- per dag in rekening gebracht voor het gebruikmaken van onze opslag, met een maximum van €30,-. Heeft u het product na 1 maand/30 dagen nog steeds niet opgehaald, dan gaat het product opnieuw in de verkoop en kunt u er geen aanspraak meer op maken.

Zelf ophalen

of bezorgen

Veilige betaling

met iDeal

Vragen?

bel of mail ons