Verzenden en retourneren

Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@thuishaven33.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

 

Wilt u uw product ruilen? Dat is helaas niet mogelijk. Onze producten zijn stuk voor stuk uniek en dus niet met elkaar te vergelijken. Wilt u toch een ander product, dan dient u de stappen van de retourpagina te doorlopen waarna u een nieuwe bestelling kunt plaatsen.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Levertijd en verzendkosten

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen uw bestelling te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Voor de actuele verzendkosten verwijzen wij u naar de website van PostNL. Onderstaand treft u de basistarieven.

 

€ 4,60 voor bestellingen tot 2 kg die door de brievenbus passen.
€ 6,75 voor bestellingen van 0 tot 10 kg.
€ 13,- voor bestellingen van 10 tot 23 kg.

 

Levering verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering na afgifte aan het PostNL-punt de eerstvolgende werkdag tussen 8:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wél kunt u de app van PostNL gebruiken om uw order te volgen.

Zelf ophalen

of bezorgen

Veilige betaling

met iDeal

Vragen?

bel of mail ons